Vilkår Betingelser og Personvern

/Vilkår Betingelser og Personvern
Vilkår Betingelser og Personvern2018-11-30T00:21:41+00:00

Vilkår Betingelser og Personvern hos Alfaconcept

Generelle vilkår

For å handle hos Alfaconcept.no må du ha leveringsadresse i Norge og du må du registrere deg hos oss, som er gratis og uten forpliktelser. (Vi sender ikke til Svalbard) Vi lagrer opplysningene på en sikker måte, og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende i henhold til GDPR reglementet.

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Vår nettbutikk tilbyr sikker betaling med Collector Bank / VISA / Mastercard.

Alfaconcept.no kan ikke inngå avtaler med mindreårige uten foresattes godkjenning. Kredittkjøp kan kun gjennomføres av personer over 18 år og forutsetter at du har en kredittkortavtale med din bank eller kortselskap. Kredittkjøp kan også gjennomføres via avtale med Collector ved valg av faktura eller samlefaktura.

Leveringsvilkår

Bestilte varer sendes med Helt Hjem / Post Nord.
Fast frakt pris på 69,-
Små pakker leveres normalt sett i din postkasse. I noen tilfeller for eksempel, hvis postkassen din er full, må du hente pakken på postkontor. Da vil du få henteseddel i postkassen, og eventuelt sms varsling. Noen steder er det også Pick Up Point hvor varene må hentes.

Nyhetsbrev / The Gentlemens Club / Personvernpolicy

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev og bli medlem i The Gentlemens Club samtykker du til at Alfaconcept.no behandler personopplysninger i form av e-postadresse/telefonnummer etter gjeldende personvernsforskrifter. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake helt uten forpliktelser. Personvernansvarlig hos Alfaconcept.no vil ivareta dine personopplysninger på en trygg og sikker måte som GDPR henviser til.

Når du velger å handle hos oss lagrer vi informasjonen du gir oss. Dette vil være:

  • Ditt navn
  • Din adresse, hvor vi vil sende dine bestillinger
  • Ditt telefonnummer for kommunikasjon relatert til din ordre, og for posten sin varsling
  • Din e-postadresse for kommunikasjon relatert til din ordre.
  • Kontonummer (dersom du har registrert dette) for utbetaling av evt. tilgodehavende.
  • Fødselsdato (valgfritt)

Denne informasjon trenger vi for å levere varene til deg, og for evt kontakt ang bestillingen din. Vi trenger også dette for garanti og returhåndtering.
Vi er også pålagt å oppbevare dette til regnskap og avgiftshåndtering.  Denne historikken slettes når formålet med behandlingen er opphørt.

Alfaconcept.no selger ikke, eller bytter personopplysningene dine til tredjeparter. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles kun med betalingspartner og transportør.
En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte web tjenester for oss.

Adresse

Adressen du velger som standardadresse vil bli brukt som standard faktura- og leveringsadresse. Du velger selv leveringsadresse når du går til kassen.

Leveransevilkår

Alfaconcept.no har forsendelser til hele Norge. Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt, men ligger vanligvis mellom 4- 6  virkedager etter registrert innbetaling.

Små pakker leveres normalt i din postkasse. I noen tilfeller hvis postkassen din er full vil pakken bli levert inn på postkontor. Da vil du få henteseddel i postkassen.

Større pakker leveres til ditt postkontor.

Som kunde plikter du å følge med på din forsendelse. Alfaconcept.no er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke.
Posten returner etter sitt system uavhentet pakker etter 14 dager.

Dersom du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, ikke henter varene, eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert til oss for din regning.
Du vil i slike tilfeller få tilbud om å få varen til-sendt på nytt til kr 69,-. Dersom du ikke betaler ny frakt, eller ønsker sendingen på nytt vil du bli belastet et gebyr på kr 200,- fra det innbetalte beløp i tillegg til returfrakt på kr 69,-
Eventuelt restbeløp blir kreditert til ditt kontonummer eller via Collector avhengig av din betalingsmetode.

Dersom du ber Posten om å returnere varen, samt at du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen, skal du kun betale for returkostnaden.

Varer som er skadet etter sending med Posten/ transportør må fremvises på postkontor og skademelding må fylles ut.

Henting hos Alfaconcept

Bestilte varer kan hentes på vårt lager etter avtale. Ta kontakt på vår mail: post@alfaconcept.no eller via chatten på vår Facebook side.

Angrerett/Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd har du angrerett innen 14 dager (ifølge angreretten).
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten.
Ved feillevering eller feil på varen, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.
Angrerettskjemaet finner du her.

Forbehold 

Alfaconcept.no vil alltid forsøke å gi deg korrekte produktopplysninger, men vi tar likevel forbehold om feilaktig produktbeskrivelse.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.