Nyhetsbrev / The Gentlemens Club / Personvernpolicy

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev og bli medlem i The Gentlemens Club samtykker du til at Alfaconcept.no behandler personopplysninger i form av e-postadresse/telefonnummer etter gjeldende personvernsforskrifter. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake helt uten forpliktelser. Personvernansvarlig hos Alfaconcept.no vil ivareta dine personopplysninger på en trygg og sikker måte som GDPR henviser til.

Når du velger å handle hos oss lagrer vi informasjonen du gir oss. Dette vil være:

  • Ditt navn
  • Din adresse, hvor vi vil sende dine bestillinger
  • Ditt telefonnummer for kommunikasjon relatert til din ordre, og for posten sin varsling
  • Din e-postadresse for kommunikasjon relatert til din ordre.
  • Kontonummer (dersom du har registrert dette) for utbetaling av evt. tilgodehavende.
  • Fødselsdato (valgfritt)

Denne informasjon trenger vi for å levere varene til deg, og for evt kontakt ang bestillingen din. Vi trenger også dette for garanti og returhåndtering.
Vi er også pålagt å oppbevare dette til regnskap og avgiftshåndtering.  Denne historikken slettes når formålet med behandlingen er opphørt.

Alfaconcept.no selger ikke, eller bytter personopplysningene dine til tredjeparter. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles kun med betalingspartner og transportør.
En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte web tjenester for oss.

Adresse

Adressen du velger som standardadresse vil bli brukt som standard faktura- og leveringsadresse. Du velger selv leveringsadresse når du går til kassen.

Leveransevilkår

Alfaconcept.no har forsendelser til hele Norge, men med egen fraktpris og leveringstid  til Svalbard og Jan Mayen. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt, men ligger vanligvis mellom 4- 6  virkedager etter registrert innbetaling.

Små pakker leveres normalt i din postkasse. I noen tilfeller hvis postkassen din er full vil pakken bli levert inn på postkontor. Da vil du få henteseddel i postkassen.

Større pakker leveres til ditt postkontor.

Som kunde plikter du å følge med på din forsendelse. Alfaconcept.no er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke.
Posten returner etter sitt system uavhentede pakker etter 14 dager.

Dersom du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, ikke henter varene, eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert til oss for din regning.
Du vil i slike tilfeller få tilbud om å få varen til-sendt på nytt til kr 69,-. Dersom du ikke betaler ny frakt, eller ønsker sendingen på nytt vil du bli belastet et gebyr på kr 200,- fra det innbetalte beløp i tillegg til returfrakt på kr 69,-
Eventuelt restbeløp blir kreditert til ditt kontonummer eller via Collector avhengig av din betalingsmetode.

Dersom du ber Posten om å returnere varen, samt at du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen, skal du kun betale for returkostnaden.