BBR Broadsword Barberkniv

BBR Broadsword Barberkniv
Varenr.
BBRBROAD
Lager
På lager
Pris
kr 1 299,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • BBR Broadsword Barberkniv
  • BBRBROAD_2

BLUEBEARDS REVENGE BROADSWORD BARBERKNIV

Den ultimate barberkniven  for ekte menn.
 
Ta barberingen til et helt nytt nivå av mandighet på morgenen med den fantastiske Broadsword Straight Razor fra The Bluebeards Revenge.
Produktet er et resultat av et spennende samarbeid med den dyktige håndverkeren Ralf Aust. Denne kniven er en skreddersydd og presisjon-konstruert barberkniv designet for å utstyre den alvorlige barbermaskinen med det ultimate våpenet mot tøffe skjegghår.
 
I motsetning til den populære Cut-Throat Shavette barberkniven (også fra The Bluebeards Revenge), har ikke Broadsword utskiftbare blader, men vil holde deg gående i mange år som kommer med en litt TLC underveis.
Med en 5/8 tommers karbonstål hul bak blad med et rundt punkt, er det på tide å feste setebeltene og gjør deg klar for en ny barber opplevelse.
 
I tilfelle du har bodd under en stein,  gjør ikke Ralf Aust ting halvveis når det gjelder å skape høy kvalitet barbering instrumenter, og har perfeksjonert kunsten de siste 50 årene.
Med den autentiske Ralf Aust preging på bladet, samt den ikoniske Bluebeards logoen, er dette et mandig barberings verktøy som gir en jevn, tett barbering.
 
Vennligst merk: Selvom denne barberhøvelen er fabrikk slipt og ansett som "barber klar" av produsenten, er det lurt å få den profesjonelt slipt før du starter barberingen hvis du liker å holde ting ekstra skarp.
 
 
Opprinnelse: England
Dimensjoner: 5/8 " karbon stål
Vekt: 38 gram
Produsent: The Bluebeards Revenge
 

Relaterte varer